Mag. Vesna Stojanović

korporativno komuniciranje, Telekom Slovenije

Magistra znanosti, ki je iz akademskega sveta in področja NVO zašla v PR-ovske vode. Je dolgoletna strokovnjakinja na področju korporativnega komuniciranja, specializirana za področje interne komunikacije, ki v zadnjem času veliko svojega časa posveča področju digitalnega komuniciranja. Ima bogate izkušnje s povezovanjem treh strok – odnosov z javnostmi, HRM in marketingom, ki jih združuje pri oblikovanju in postavljanju strategij interne komunikacije, organizacijske kulture (na temeljih zavzetosti, učinkovitosti in vključevanju sodelavcev), kulture prebojnega razmišljanja in zagovorništva zaposlenih. 

Interna komunikacija je njena »profesionalna ljubezen« in kot sledilka trendov na področju komunikacij jo ves čas osvežuje in nadgrajuje. Predava in mentorira, najraje pa z zaposlenimi soustvarja dobre zgodbe na področju komunikacij, inovacijske kulture in ambasadorstva na družbenih omrežjih. Enačba komunikacija = vrednota je merilo in vodilo pri njenem delu.

Je aktivna članica Slovenskega društva za odnose z javnostmi (PRSS) in predsednica Sekcije za interno komuniciranje (SIK).

nazaj

nazaj na seznam