Zvezdana Lubej

ustanoviteljica Kadrovske asistence in country manager Profiles International za Adriatic regijo

V svoji več kot 30-letni karieri je bila vedno iniciatorka sprememb, ki so imele pozitiven vpliv na razvoj podjetja. Začetno navdušenje nad številkami je zamenjala z navdušenjem nad ljudmi. Zvezdana je kadrovska partnerka upravam in direktorjem. Pomaga jim preobraziti podjetje, postaviti HRM na strateški nivo ter spremeniti organizacijsko kulturo v smer, ki zanesljivo generira zavzetost in rezultate, ob tem pa poskrbeti, da bodo imeli zaposleni s podjetjem čim boljšo izkušnjo.

Skoraj 15 let sodeluje s Profiles International, eno izmed največjih mednarodnih organizacij, ki se ukvarja z razvojem assessment orodij. V veliko veselje ji je, ko lahko znanje o uporabi diagnostičnih orodij prenaša na kadrovske strokovnjake, managerje, svetovalce, coache in ostale, ki jih zanima, kako postaviti pravo osebo na pravo mesto in jo razvijati tako, da izkoristi svoj polni potencial.

Kot coachinja za karizmatično in trajnostno voditeljstvo je z Združenjem Manager izvedla vseslovensko raziskavo o Karizmatičnosti slovenskih vodij. Dobra novica je ugotovitev, da nas lahko v življenju najdlje pripeljejo prav odlične komunikacijske veščine, ki imajo kar 40 % vpliv na to, kako karizmatični bomo za ljudi okrog sebe.

Z Združenjem Manager sodeluje pri izboru Managerja leta, vsako leto pa kot članica žirije, vedno znova rada prebira dobre prakse Zlatonitnikov.

nazaj

nazaj na seznam